Geen noten, wel bloemen

Vrouwenkoor “Eigen Wijs” 17 jaar

_____

Op 1 februari 2021 bestond Vrouwenkoor “Eigen Wijs” 17 jaar. Geen speciaal jubileum en toch een bijzonder jaar. De Corona pandemie houdt de wereld al 11 maanden stevig in haar greep. Met alle gevolgen van dien. Grote zorgen over de druk op onze zorghelden. De gezondheid van kwetsbaren, het voortbestaan van ondernemers en theaters etc. Ook verenigingen hebben het moeilijk. Dat is wat minder in het nieuws. Maar lid zijn van een vereniging is voor velen een belangrijk onderdeel van het leven. 

Op 1 februari 2021 bestond Vrouwenkoor Eigen Wijs 17 jaar. Geen speciaal jubileum en toch een bijzonder jaar. De Corona pandemie houdt de wereld al 11 maanden stevig in haar greep. Met alle gevolgen van dien. Grote zorgen over de druk op onze zorghelden. De gezondheid van kwetsbaren, het voortbestaan van ondernemers en theaters etc. Ook verenigingen hebben het moeilijk. Dat is wat minder in het nieuws. Maar lid zijn van een vereniging is voor velen een belangrijk onderdeel van het leven. 

Vrouwenkoor Eigen Wijs zingt vanaf het begin van de pandemie niet meer samen. En wat missen we elkaar, het samen zingen, het optreden en een gezellige borrel op een terras. Gelukkig bestaat ons koor uit enthousiaste leden met een warm hart voor de vereniging. De bestuursvrouwen lieten onze verjaardag niet zomaar voorbij gaan en hebben op de fiets iedereen een bloemetje gebracht, gedeeltelijk gesponsord door Dorestad, bloem en kado. Versierd met zelfgemaakte pompons en de enige echte Eigen Wijze winter sudoku. Als kers op de taart proosten we aankomende donderdag online op onze toekomst waar zeker muziek in zit!

Gerda, Karin, Lia en Anita met de bloemen onderweg…