Hulp gezocht bij sponsoractie

Vernooij catering wil ons,  op verzoek van Ank, sponsoren. Tijdens het Shantyfestival op 29 september staat een “Broodje Unox-worstwagen” van Paul Vernooij  op de markt van 12.00 tot 19.00 uur. Het is de bedoeling dat wij de broodjes gaan verkopen onder deskundige leiding van Ank.

Naast Ank zijn er 2 personen die in korte tijd broodjes verkopen en daarna worden afgelost. Dit zal ons een bedrag van € 150,00 opleveren. Wij zijn dringend op zoek naar zoveel mogelijk leden die hierbij willen helpen. Vele handen maken licht werk en het zou fijn zijn als we dit samen kunnen oppakken.

Ben je in de gelegenheid en lijkt het je leuk om te doen? Geef je bij ons op!!!

 

11 reacties op “Hulp gezocht bij sponsoractie

  1. Dag Gerda.
   Ik heb nu pas in de gaten dat ik kan antwoorden.
   Hartstikke leuk dat je komt helpen!
   Ik heb nog 2 helpers nodig, want Cobi heeft ook gereageerd.
   Ik wil 2 ploegjes maken van 12.00 tot 15.30 en van 15.30 tot 19.00 uur.
   Ik loop er wel omheen om de aanvoer te regelen, de prullenbakken bij te houden en op z’n tijd voor jullie wat lekkers te cateren.
   Ik zie je donderdagavond. Gr. Ank.

  1. Dag Cobi.
   Jouw reactie was als eerste binnen. Hartstikke leuk.
   Ik denk dat jij ook het antwoord naar Gerda kunt lezen hè?
   Ik moet dus nog 2 mensen hebben.
   We praten donderdag wel even verder.
   Gr. Ank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.