Lid worden? Dat kan!

Wij zijn een groep enthousiaste mensen die de luisteraar wil amuseren, ontroeren en plezieren met onze liederen. Momenteel zijn wij bezig om ons repertoire volledig te vernieuwen. We zingen liederen uit musicals, film- en popmuziek, maar ook liederen uit de Middeleeuwen en modern Nederlands repertoire wordt niet geschuwd. De leden werken met muziekbestanden van hun eigen partij. Er wordt van ze verwacht dat ze thuis aan de slag gaan met het repertoire zodat we tijdens de repetities minder tijd kwijt zijn met ‘noten kraken’.

Lid zijn van een koor betekent natuurlijk ook optreden! In het begin is dat spannend, misschien een beetje plankenkoorts, maar toch vooral erg leuk. Het spreekt voor zich dat je als lid in principe aan deze optredens deelneemt.

Lijkt dit je wat?? Dat is mooi! Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe leden, vooral sopranen, om op die manier wat meer  balans in het koor te krijgen maar mezzo’s en alten zijn zeker ook welkom. Misschien weet je niet welke stemgroep het beste bij je past maar dáárvoor doe je een stemtest bij de dirigent.

Graag tot ziens bij één van onze repetities!

Praktische informatie in het kort:
– Repetities: donderdagavond van 20:00 – 22:00 uur
– Contributie: € 20,00 per maand
– Contactgegevens vind je hier